De Geo USB

Ik heb de afgelopen jaren aardig wat Aardrijkskunde bronnen materiaal op het web verzameld, gerangschikt op thema’s in mapjes. In de eerste instantie gebruikte ik ze in mijn lessen en nu nog gebruik ik ze tijdens vakdidactiek en natuurlijk op de Geobronnen.

Al dat materiaal heb ik nu verzameld op een usb sticky en kun jij ook in bezit krijgen.

Wat vind je op de Geo usb?

=> 250 flash animaties [ Gebruik Ruffle ! ]

=> Bijna 2000 geofoto’s (van Armero tot la Palma)

=> Enkele tientallen (75) Geoclipjes

=> Enkele tientallen (30) klimaatgrafieken

=> Een aantal Infographics

=> De meest favoriete lesopeningen

=> Krantenartikelen uit het archief [mee bezig]

Allemaal het resultaat van jarenlang jutwerk naar mooie bronnen op het web ; )


Op Etsy staan ze te koop (Etsy geo usb >>)


 

Comments are closed.