De Geobronnen webshop

De Geobronnen is weer gereed voor het komend schooljaar met nieuwe animaties, nieuwe online vragen en ander nieuw lesmateriaal. Van alles om lesgereedschapskist weer aan te vullen. Daarover komende weken meer!

Ondertussen de Geobronnen een beetje ondersteunen? Er zijn verschillende mogelijkheden in de Geobronnen webshop bij Etsy.

Geonieuws & didactiek
Vorig najaar bestond de Geobronnen 20 jaar. Ik besteedde er aandacht aan in een paar tweets en Geografie.nl kwam met een stukje op de website over de Geobronnen en 20 jaar geonieuws. Wil je meer lezen over het gebruik van Geonieuws in de klas en de achterliggende didactiek ? Koop & download dan mijn artikel hierover via Etsy >>>

Geo usb
Dit is een 4 GB usb stick met  enorme verzameling Geofoto’s, Flash Geoanimaties, Geoclips , klimaatdiagrammen en andere Geobronnen die ik de afgelopen jaren heb verzameld. De usb is  te bestellen bij de Geobronnenman via Etsy. Naar Etsy >>>

De Geowerkvormen bundel
Van de Werkvormenbundel is ook al de tweede druk geheel uitverkocht Wel zijn er nog een paar van de proefeditie te bestellen. Zelfde inhoud maar iets andere omslag.  Deze editie is ook te bestellen bij de Geobronnenman via Etsy. Naar Etsy >>>

Santorini
Eén van de meest spectaculaire groeps opdrachten uit het Thinking Through Geography programma was Maps from memory . Ik deed de opdracht vaal in de klas en bij vakdidactiekbijeenkomsten met een kaart van Santorini. Heb de opdracht nu uitgewerkt met achtergronden en voorzien van reproductie van de kaart. Te bestellen bij de Geobronnenman via Etsy. Naar Etsy >>>

Lidmaatschap Docentengeobronnen
Steun de Geobronnen en krijg toegang tot al het lesmateriaal, alle didactische artikelen op de Docentengeobronnen met lidmaatschap tot zomer 2024. Te bestellen bij de Geobronnenman via Etsy. Naar Etsy >>>

 

Comments are closed.