KNAG Onderwijsprijs

Op donderdag 16 mei organiseerden we in samenwerking met Alfa, Gamma en Beta partners een studiemiddag over Water. Dat werd door allerlei omstandigheden een bijzondere en gedenkwaardige bijeenkomst

Niet alleen door de toestanden op de UvA werd de aanloop in de laatste week licht chaotisch . Maar ook de bijeenkomst zelf kreeg een bijzonder tintje door onverwacht bezoek van een KNAG delegatie die mij de onderwijsprijs van 2024 uitreikten. (Op de KNAG website >>)

Dat is een enorme eer. Onder andere voor mijn werk van de afgelopen 25 jaar voor de geobronnen maar maar ook voor projecten die ik onder de vlag van de Uva en het LEMM de afgelopen jaren heb kunnen uitvoeren zoals de Geowerkvormen, de Geoproeven en de Geoanimaties.

Het is niet alleen een enorme eer om de prijs in ontvangst te nemen maar zie het ook als een stimulans voor nieuwe projecten in de toekomst. Want de plannen zijn er! Zo heb ik samen met mijn sectiegenoten Mathijs Booden en Tjerk Destombes de eerste stappen gezet voor een bundel van de Geoproeven met niet alleen proefbeschrijvingen maar ook met Geologische / Fysisch Geografische achtergronden en uitleg en wil ik volgend jaar ook aan de gang met een nieuwe serie Geowerkvormen.

 

 

Comments are closed.