Nieuwe interactieve Geoanimaties

Na het verdwijnen van Flash is er plaats gemaakt voor een nieuwe generatie interactieve geoanimaties. Wat is de stand van zaken?

Het is lastig om al die prachtige Flash Geoanimaties zomaar in één keer te vervangen. Dat is een verzameling die in bijna 20 jaar gegroeid is. Grote uitgeverijen hebben zich er nog niet op gestort maar we zien wel heel waardevolle kleinschalige initiatieven, vooral hier in de lage landen.


En die zijn natuurlijk ook allemaal gelinkt vanaf de Geobronnen [Je vindt ze bij de bronnensets >>] . Een volledig overzicht vind je overigens in het nieuwe lesmateriaal overzicht van de Docentengeobronnen . Lesmateriaal Docentengeobronnen >>>


Grassroots
Dankzij een Uva Grassroots financieringen ben ik nu in de gelegenheid een aantal nieuwe Geoanimaties te laten ontwikkelen. Lees meer over deze Grassroots hier >>>> We hebben al verschillende ideeën. Maar ………welke geoanimatie mis jij het meest, welke gebruikte je het meest voor de klas of welke animatie mistte er nou eigenlijk altijd al ? Heb je een suggestie ? Laat het me weten !!

Via: info@geobronnen.com of het contactformulier op de lesmateriaal site

 

 

Comments are closed.