Webshop

In de Geobronnen webshop vind je een overzicht van Aardrijkskunde lesmateriaal die je kunt aanschaffen waarmee je ook nog eens  Geobronnen steunt.


De Geo usb: Een usb stickje volgepakt met geo beeldmateriaal, geofoto’s, krantenknipsels, geoclips , klimaatdiagrammen en ruim 200 swf geoanimaties. Maar die Geoanimaties waren toch niet meer bruikbaar? Dat klopt! Ze zijn inderdaad niet meer bruikbaar zoals ze vroeger waren en ze zijn van de meeste websites verdwenen. Maar ik heb een groot deel daarvan in afgelopen jaren gedownload, geordend en nu ze staan op de geo-usb en er is nu een hulpprogramma (Ruffle) waarmee je ze vanaf die usb stick kan gebruiken !
Te koop via Etsy >>>

Maps from Memory met de kaart van SantoriniIn 1988 kocht ik op Santorini een prima toeristische kaart van het eiland. Niet wetende dat ik die kaart nog talloze keren zou gebruiken in de les om te laten zien wat een Caldera is. De kaart bleek later ook perfect voor de Thinking Through Geography werkvorm maps from Memory. En dat was dan weer een opstapje voor vulkanisme in het Middellandse zeegebied. Vorig jaar was de kaart echt aan het einde van zijn levenscyclus. Nu heb ik de kaart professioneel laten scannen en opnieuw printen (A2) en schreef er een handleiding mee zodat ook jij ermee aan de slag kan in de klas
Te koop via Etsy >>>

Lidmaatschap Geobronnen: Door lid te worden heb je niet alleen exclusief toegang tot allerlei materiaal maar je steunt ook de Geobronnen, de Docentengeobronnen, de Nieuwsbrief…. en de ontwikkeling van nieuwe Geoanimaties.
 Ook het lidmaatschap regel je via Etsy>>>>>